Hesabım
    Gişede Şampiyonun Adı Transformers: Kayıp Çağ

    26. Hafta gişe sonuçları şaşırtmadı. Bu hafta vizyona giren Transformers: Kayıp Çağ, en çok izlenen yapım olarak birinci sıraya yerleşti.

    Yönetmenliğini Michael Bay'ın üstlendiği Transformers serisinin ilk filmi olan Transformers: Kayıp Çağ, vizyona girdiği ilk hafta sinemaseverlerin birinci tercihi oldu. Aksiyon filmlerinin aranılan yüzü Mark Wahlberg'in başrolünde olduğu filmde ayrıca Nicola Peltz, Jack Reynor ve Stanley Tucci gibi oyuncular yer alıyor. Bu hafta vizyona giren ve Shailene Woodley ile Ansel Elgort gibi genç oyuncuların başrollerini paylaştığı Aynı Yıldızın Altında ikinci sırada yerini aldı. Tüm dünyanın sevdiği Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 adlı animasyon film üçüncü olurken, Nuri Bilge Ceylan'ın Altın Palmiye ödüllü filmi Kış Uykusu, gişede dördüncü sıradaki yerini aldı.

    Gişe yarışında beşinci sırada, Tom Cruise ve Emily Blunt'ın başrollerini paylaştığı aksiyon bilimkurgu filmi Yarının Sınırında yer alırken onu, Angelina Jolie'nin kötü cadı olarak rol aldığı Malefiz takip ediyor. Bir aile komedisi olan Karışık Aile yedinci sıradayken, bu hafta vizyona giren diğer bir komedi filmi Hayatımın En Kötü Gecesi sekizinci sırada kaldı. James Bobin'in yönetmenliğini üstlendiği Muppets Aranıyor dokuncu sırada yerini alırken, vizyondaki 13. haftasını dolduran yerli komedi filmi Mandıra Filozofu onuncu sıradaki yerini koruyor.

    Haftalık Boxoffice verilerine ulaşmak için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top