Hesabım
    Transformers: Kayıp Çağ ABD Gişesindeki Tahtını Koruyor!

    Aksiyona doyuran bilimkurgu filmi, ABD gişe verilerinde birinciliği bu hafta da kaptırmadı…

    Geçtiğimiz hafta rekor açılışla önce ABD’de ardından ülkemizde gişenin zirvesine oturan  Michael Bay imzalı Transformers: Kayıp Çağ ABD gişesinde bu hafta da zirvede. 4-6 Temmuz hafta sonunda 36.400.000 dolar hasılata ulaşan film, sadece iki haftada 174.746.000 dolarlık bir gelir elde etti.

    Öte yandan yükselen yıldız Melissa McCarthy’nin yeni fimi Tammy ABD boxoffice’inde bu hafta sağlam bir giriş yaparak 21.170.000 dolar hasılat ile Transformers’ın hemen arkasında yer alıyor. Bu haftanın ABD için yeni olan bir diğer yapım ise ülkemizde de Ağustos ayında gösterime girecek olan Eric Bana’lı Bizi Kötüden Koru. Film 9.500.000 dolar ile üçüncü sırada.

    ABD gişelerinde Liseli Polisler 2 dördüncü haftasını doldururken, keyifli devam filmi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2 8.750.000 dolarlık geliri ile beşinci sırada. Bu hafta yeni giriş yapan bilimkurgu macerası Earth to Echo ise ancak 8.250.000 dolar ile altıncı sırada kendisine yer buldu. Malefiz gerileyerek bu hafta yedinci sıraya düşerken, onu Clint Eastwood imzalı Jersey Boys, komedi Think Like a Man Too ve vizyonda 5 . haftasını dolduran Yarının Sınırında takip ediyor.

    ABD gişe rakamlarının detayları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top