Hesabım
    Haftanın DVD'leri Raflarda Yerini Aldı

    BirFilm bandrollü 7 film raflardaki yerini aldı.

    Bu hafta raflarda Terry Gilliam imzalı Sıfır TeorisiMichael Haneke'nin Altın Palmiye'li filmi AşkStephen Frears imzalı bir komedi filmi olan Bahse Var Mısın?, romantik drama olan Fernando Meirelles yönemenliğindeki 360, Fransız yönetmen Cédric Klapisch'in Aşk Bilmecesi, İngiltere yapımı Paris'te Bir Hafta Sonu ve Vincenzo Natali imzalı korku filmi Hayaletli Ev BirFilm bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için yerini alıyor.

    Christoph Waltz'ın başrolünü üstlendiği Sıfır Teorisi, Qohen adlı bir bilgisayar dahisinin kendisine verilen "Sıfır Teorisi" adlı teoriyi ispatlama görevi sonrası yaşadıklarını konu ediyor. 

    Usta yönetmen Michael Haneke'nin Altın Palmiye filmi Aşk, yıllardır evli olan yaşlı bir çiftin birbirlerine olan bir nevi bağlılık sınavını anlatıyor.

    Bruce Willis ve Rebecca Hall'un başrollerini paylaştığı Bahse Var Mısın?, 4 kişinin arasında yaşanan garip ve komik olayları anlatıyor.

    Anthony HopkinsJude Law ve Rachel Weisz gibi usta oyuncuları bir araya getiren 360, Viyanalı Arthur Schnitzler’in 1897 yılında yazdığı meşhur oyunu “La Ronde”nin beyazperde uyarlamasıdır. 21. yüzyılın koşturmacası için yaşayan insanların kesişen hayatlarını konu ediyor.

    Fransız işi romantik bir komedi filmi olan Aşk Bilmecesi filminde, Amelie filmiyle hafızalarımıza kazınan Audrey Tautou başrolü üstleniyor. 

    Gittiği festivallerden ödüllerle dönen Paris'te Bir Hafta Sonu, evlilikleri problemli olan Burrows çiftinin 30. evlilik yıl dönümleri için gittikleri Paris'te başlarına gelenler anlatılıyor.

    Kanada ve Fransa ortak yapımı olan Hayaletli Ev'in başrolünde, Küçük Gün Işığım filmindeki minik Olive rolüyle övgüleri toplayan Abigail Breslin yer alıyor. Doğum gününe bir gün kala ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Lisa, sonsuza dek yaşayacak bir ölümsüze dönüşür. Ancak annesi, babası ve kardeşiyle birlikte 1985 yılında, öldükleri o günde sıkışıp kalmıştır ve yıllardır her gün hayatının son gününü yaşamaktadır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top