Hesabım
    Ant-Man'in Çekimleri Nihayet Başladı!

    Yeni Marvel uyarlaması Ant-Man'in çekimlerine start verildi!

    Neredeyse Marvel'ın sevilen süper kahramanının kendisi kadar, yapım sürecinde yaşanan aksaklıklar ve anlaşmazlıklar ile anılman Ant-Man filminin çekimleri nihayet başladı!

    İlk olarak yönetmen Edgar Wright'a teslim edilen fakat daha sonra yaşanan anlaşmazlıklardan dolayı Wright'ın projeyi bırakmasının ardından ipleri eline alan Peyton Reed, çekim sürecinin başladığını twitter hesabından resmen duyurdu! 

    Başrolde Jim Carrey'i izlediğimiz Bay Evet filmi sonrasında, uzunca bir süre televizyona yönelik projelerle haşır neşir olan yönetmen Reed; Ant-Man ile birlikte, en dolgun bütçeli projesine de imza atmış olacak! Bir kaza sonucu etrafındaki böceklerle iletişime geçebilen, hatta onları kontrol edebilen Dr. Hank Pym'ın maceralarını konu alacak olan filmin, bir başka Marvel gişe canavarına dönüşüp dönüşmeyeceğini hep beraber göreceğiz!

    Paul Rudd'ı Ant-Man rolünde izleyeceğimiz filmde, aktöre Michael Douglas, Evangeline Lily ve Michael Pena gibi isimler eşlik ediyor! Film 31 Temmuz 2015 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top