Hesabım
    Halka'nın Yeni "Halka"sı!

    Halka'nın yeni devam projesindeki isimler gün yüzüne çıkıyor!

    Geçtiğimiz haftalarda Paramount yapımcılarının Halka serisinin üçüncü devam filmi için kollarını sıvadıkları duyurulmuştu. Son olarak 2008 yılında kamera arkasına geçtiği naif kıyamet sonrası filmi Tres Dias (Before The Fall)  ile adından söz ettiren genç yönetmen F. Javier Gutierrez'e emanet edilen filmin senaristliğiniyse Akiva Goldsman üstlenecek!

    Üç boyut teknolojisinin nimetlerinden faydalanarak salonlarımızı ziyaret edecek olan ve Halka 3D adıyla duyurulan proje; oriijinal filmden 13 yıl sonra yeniden beyazperdeyi ziyaret etmiş olacak! 

    Her ne kadar günümüzde yeni korku - gerilim örneklerinin, mevcut trendleri değiştirdiği düşünülse de, Goldsman gibi Ben Efsaneyim ve Silent Fall gibi filmler sayesinde farklı dönemlere ait eğilimler hakkında deneyimli böyle deneyimli bir kalemin, seriye nasıl yön vereceği merak konusu!

    Geçtiğimiz aylarda kamera arkasına geçtiği ilk uzun metrajlı filmi Kış Masalı ile birlikte bu alandaki rüştünü de ispatlayan Goldsman'in seriye yapacağı dokunuş merak konusu! Şu an için serideki diğer isimlerin sır gibi saklandığı bilinse de Paramount'un sürprizlerinin bunlardan ibaret olmaması da muhtemel!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top