Hesabım
    Hafta sonu Gişe Galibi: Uçaklar: Söndür ve Kurtar!

    Disney'in son animasyon filmi gişe çekişmesine hızlı bir giriş yaptı!

    Aksiyon severlerin favorisi Cehennem Melekleri 3, vizyondaki üçüncü haftasında da galibiyeti kimseye kaptırmazken, Uçaklar: Söndür ve Kurtar gişede en iyi hafta sonu açılışını yaparak hızlı bir başlangıç yapmış oldu!

    Vizyondaki ilk üç gününde Uçaklar: Söndür ve Kurtar 69.665 kişi tarafından izlenirken, onu 55.493 kişiyle Lucy izledi! Bir önceki haftanın gişe şampiyonu Cehennem Melekleri 3 ise, 58.369 kişiyle ilk üç hafta koruduğu liderliğe hafta sonu veda etmiş oldu! 

    İlk üç filmi, yine bu hafta vizyona giren ve Özgür Bakar'ın yönetmenliği üstlendiği Azazil: Düğüm, 35.483 kişiyle takip etti. Fırtınanın İçinde, ikinci hafta 18.427 kişi tarafından izlenirken, Günah Şehri: Uğruna Öldürülecek Kadın 14.457 kişide kaldı! Scott Derrickson'ın beklenen gerilim filmi Bizi Kötüden Koru 15.910 kişiyle ilk hafta maratonuna gerilerden başlarken; Barbie ve Sihirli Dünyası 12.857 kişiyle sekizinci sırada yer aldı!

    Geçtiğimiz haftaların değişmeyen gişe galibi Galaksinin Koruyucuları ise; vizyondaki beşinci haftasının açılışını 8.936 kişiyle dokuzuncu sıradan yaptı! Vizyondaki ilk haftasında Belalı Rehine'yi tercih eden kişi sayısıysa 5.014 oldu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top