Hesabım
    Scott Derrickson
    Görev Senarist, Yönetmen, İdari yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 18 Mart 1977
    Yaş 44
    21
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Biyografi

    Colorado, ABD'de doğan yönetmen, senarist ve yapımcı Scott Derrickson, Doktor Strange (2016), Lanet (2012) ve Şeytan Çarpması (2005) filmlerini yazıp yönetmiştir.

    Filmografi

    Snowpiercer
    Snowpiercer
    23 Temmuz 2021
    Siyah Telefon
    Siyah Telefon
    28 Ocak 2022
    Doktor Strange
    Doktor Strange
    4 Kasım 2016
    Lanet 2
    Lanet 2
    21 Ağustos 2015
    Bizi Kötüden Koru
    Bizi Kötüden Koru
    29 Ağustos 2014
    Şeytan Düğümü
    Şeytan Düğümü
    Vizyon tarihi belirsiz
    Blue Like Jazz
    Blue Like Jazz
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Bonus videolar

    Interview 2 - English 6:21
    145 gösterim

    Fotoğraflar

    7 Fotoğraf

    Haber

    Ethan Hawke'lı Korku Filmi "The Black Phone"dan Fragman
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    14 Ekim 2021 Perşembe
    Scott Derrickson ve C. Robert Cargill Neden Doctor Strange 2'yi Bıraktı?
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    26 Mayıs 2021 Çarşamba
    Scott Derrickson, Doctor Strange In The Multiverse of Madness'taki koltuğunu Sam Raimi'ye bırakmıştı.
    Ethan Hawke'ın Yeni Projesi Belli Oldu!
    HABERLER - Sanatçılar
    28 Ocak 2021 Perşembe
    Film, Joe Hill'in bir kısa öyküsünden uyarlanacak..
    22 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top