Hesabım
    Kaptan Amerika 3 Filminin En Önemli Detayı Ortaya Çıkıyor

    Marvel evrenin başarılı uyarlamalarından biri olan Kaptan Amerika yeni filminde çizgi roman dünyasının en büyük olayını kendisine hikaye edinebilir!

    Geçtiğimiz ilkbahar döneminde vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Kaptan Amerika Kış Askeri filmi elde ettiği gişe başarısıyla da Marvel için sevindirici bir proje olmuştu. Filmin yönetmenleri Anthony Russo ve Joe Russo'nun yadsınamaz yeteneği sayesinde bu başarıya ulaşan film pek tabii yeni bir devam filmi ile taçlandırılacak.

    Russo kardeşlerin yaptığı açıklamaya göre Marvel Studios, Kaptan Amerika Kış Askeri filminden o kadar memnun olmuş ki, serinin üçüncü filmi için hemen kolların sıvanmasına izin vermiş. İlk iki filmin senaryosunda karşımıza çıkan Christopher Markus ve Stephen McFeely'nin bir kez daha yeni proje için kalem oynatacağı da belirtilirken, yapımın şimdiden "ismine" kavuştuğu belirtildi.

    Yönetmenlerin söylediğine göre stüdyonun başkanı Kevin Feige zaten hali hazırda film için bir isim hazırlamış. Uzun yıllardır Feige'in aklındaki bir hikayeden yola çıkılarak çekime hazır edilecek olan Kaptan Amerika 3 filmi için senaryo yazım işlemi de tamamlanmış. Şimdilik sır gibi saklanan bu şaşırtıcı "ismin" yakın zamanda ortaya çıkacağı konuşuluyor. Akıllara gelen en büyük ihtimal ise Marvel Civil War hikayesinin beyazperdeye Kaptan Amerika 3 başlığı altında uyarlanacak olması.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top