Hesabım
    Adana Altın Koza'da 19 Eylül Programı!

    21. Altın Koza Film Festivali tüm hızıyla devam ediyor...

    Tüm hızıyla devam eden 21. Altın Koza Fİlm Festivali bugün güne Bora Gökşingöl'ün katılımıyla düzenlenecek olan "Kurgu" başlıklı Kısa Film Atölyesi ile başlıyor. Devam eden saatlerde ise Cannes'dan büyük ödülle dönen Nuri Bilge Ceylan'ın Kış Uykusu filminin görüntü yönetmenliğini üstlenen Gökhan Tiryaki'nin katılımıyla "Görüntü" başlıklı Kısa Film Atölyesi gerçekleşecek. 

    5. gününe giren festivalin bugünkü bir diğer etkinliği ise Abdurrahman Keskiner, Hikmet Taşdemir, Semir Arslanyürek, Yaşar Pütün'ün konuşmacı olarak yer alacağı "Sinemamızın 100. Yılında Yılmaz Güney/Yılmaz Güney at the Centenary Year" adlı panel. Akşam saatlerindeki konserde ise sahnede Mehmet Erdem olacak. 

    Bugünkü gösterimlerde Asia Argento imzalı Misunderstood, 67. Cannes Film Festivali'nde En İyi Senaryo ödülünü kucaklayan LeviathanHumphrey Bogart ile Lauren Bacall anısına gerçekleştirilen gösterimler kapsamında olan Ölüm Gemisi ve genç yaşında hayatını kaybeden sevilen Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu'nun hayatını konu alan Onur Aydın imzalı Yağmur: Kıyamet Çiçeği gibi filmler olacak.

    Film gösterimlerinin detaylı saat ve salon bilgisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top