Hesabım
    Altın Koza Film Festivali'nin Açılışından Renkli Görüntüler!

    Beyazperde.com'un sponsor olduğu festivalin açılış töreni dün gece gerçekleştirildi!

    Bu hafta salı gününden itibaren Adanalı sinemaseverlere kapılarını açan 21. Altın Koza Uluslararası Film Festivali’nde Türk Sineması'nın 100. yılı Emek Ödülleri, dün gece düzenlenen eğlenceli bir törenle sahiplerini buldu.

    Mimar Sinan Amfi'sinde gerçekleştirilen ve Yekta Kopan ve Tülin Özen'in sunduğu açılış galasına The O.C dizisinin Amerikalı oyuncusu Mischa Barton’un yanı sıra yerli sinema camiamızdan da pek çok ünlü isim katıldı. 100. Yıl Emek Ödülleri ise Abdurrahman Keskiner, Agah Özgüç, Ahmet Selçuk İlkan, Aytekin Çakmakçı, Ayten Uncuoğlu, Birsen Kaya, Bulut Aras, Burçak Evren, Engin Ayça, Ferdi Tayfur, Gülsen Tuncer, İrfan Atasoy, Mahmut Cevher, Mahmut Hekimoğlu, Mehmet Dinler, Mine Soley, Mustafa Alabora, Necip Sarıcı, Nuri Alço, Oya Aydoğan, Sabahattin Çetin, Safa Ünal, Selma Güneri, Serpil Çakmaklı, Suna Keskin, Suna SelenSuzan Avcı, Süleyman Turan, Şemsi İnkaya, Şerif Gören, Teoman Ayık, Tijen Par, Yılmaz Atadeniz, Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin, Filiz Akın, Fatma Girik ve Eşref Kolçak’a verildi. 

    Ödül alan sanatçılar adına esprili bir konuşma yapan Fatma Girik, Türk sinemasının 100. Yılına büyük emek vermiş yarım asırlık isimleri de anmayı ihmal etmedi. Ayrıca yeni sinemacılara yeni projeleri için, Yeşilçam'ın emektar oyuncularına da teklif götürmelerini rica etti.

    Gecenin programında ayrıca sinemamızın unutulmaz filmlerinden kesitler ve festivalde yarışacak filmlerin tanıtım filmleri de davetlilere sunuldu. Sonrasında müzisyen Cahit Berkay, tadına doyulmaz bir mini konser verdi.

    Festivalin bugünkü programına ve etkinlik detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top