Hesabım
    Bulutların Üzerinde Bir Macera; Inside Out

    Disney ve Pixar'ın ortaklaşa el attığı yeni animasyon filmi Inside Out, ülkemizde Ters Yüz adıyla vizyondaki yerini alacak.

    Yukarı Bak filminin Oscar ödüllü yönetmeni Pete Docter imzalı ülkemizde Ters Yüz adıyla vizyondaki yerini alacak. Senaryosunu da filmin yönetmeni Peter Docter'in kaleme aldığı filmin orijinal seslendirme kadrosunda Amy PoehlerBill HaderMindy KalingPhyllis SmithLewis Black ve John Ratzenberger gibi isimler yer alıyor.

    Büyümek engebeli bir yol olabilir ve Riley de her çocuk gibi bu yoldan geçiyor. Babası San Francisco’da yeni bir işe başlayınca Orta-Batı’daki hayatından kopmak zorunda kalan Riley de hepimiz gibi duyguları ile hareket ediyor. Duygular, Riley’nin zihninin içinde ana merkezde yaşıyor ve ona günlük hayatında tavsiyeler veriyorlar. Riley ve duyguları San Francisco’da yeni bir hayata alışmak için çabalarken ana merkezde kargaşa baş gösteriyor. Neşe’nin, Riley’nin en önemli duygusu olmasına ve her şeyi pozitif tutmaya çalışmasına rağmen, diğer duygular yeni bir şehre, eve ve okula uyum sağlama konusunda birbirleriyle çelişiyorlar.

    Ters Yüz, 19 Haziran 2015'te sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top