Hesabım
    Kate Beckinsale Underworld Serisine Geri mi Dönüyor?

    Len Wiseman, yeni Underworld filminde Kate Beckinsale'in de olacağını duyurdu!

    Geçtiğimiz ay, yeni Underworld filminin yıldızının, Divergent'in başrol oyuncusu yakışıklı aktör Theo James olacağı açıklanmış ve neredeyse kesin bir dille, Kate Beckinsale'in ete kemiğe büründürdüğü Selene karakterinin filmde yer almayacağı duyurulmuştu.

    Bu duruma üzülen Underworld fanatikleri için sevindirici haber ise bu gün geldi. İlk iki filmin yönetmenliğini üstlenen, daha sonra yönetmen koltuğunu boşaltmasına rağmen seriyle olan organik bağını koparmayan Len Wiseman; Selene karakterinin seriye geri döneceğinin müjdesini verdi!

    Geçtiğimiz haftasonu New York Comic-Con'da IGN'e konuşan Wiseman, daha önce sevdiğimiz karakterlere yer verilecek olan ve içerik olarak da Underworld: Rise of the Lycans gibi bir spin-off projesinin de gündemde olduğunu belirtti. 

    Kate Beckinsale'in seriye nasıl bir dönüş yapacağı henüz kesinlik kazanabilmiş değil. Wiseman, Selene karakterinin seriye yeniden dönüş yaptığı bambaşka bir filmde yer verilebileceği gibi, serinin bir sonraki halkası olan Underworld: Next Generation filminde de karaktere küçük bir rol biçileceğini çıtlatsa da; cevap daha farklı bir yerde, şu sıralar gündeme gelen Underworld dizisinde de olabilir. Bekleyelim ve görelim...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top