Hesabım
    Murat Şeker'e Anlamlı Ödül!

    Bakırköy Belediyesi’nin Türk Sineması’nın 100.Yılı nedeniyle düzenlediği etkinlikte Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı’nın yönetmeni Murat Şeker'e ödül verildi.

    Bakırköy Belediyesi’nin Türk Sineması’nın 100.Yılı nedeniyle düzenlediği “Türk Sineması Bakırköy’de Doğdu, Bakırköy’de Yaşayacak.” adlı kutlama da 5 Aralık’ta vizyona girecek yeni filmi Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı’nın yönetmeni Murat Şeker de ödül alanlar arasındaydı. Türk Sineması’nın 100. Yıl dönümünde ödül almanın kendisi için çok özel ve önemli olduğunu belirten Murat Şeker, “Türk sineması’na hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.  

    Etkinliğe aralarında Türkan Şoray, Eşref Kolçak, Tarık Akan, Cihat Tamer, Rutkay Aziz , Üstün Asutay, Murat Şeker,Yılmaz Atadeniz, Mustafa Altıoklar gibi isimler ve başta Bakırköylü sanatçılar olmak üzere çok kalabalık bir davetli grubu katıldı. Gülsen Tuncer’in sunduğu gece, “Ayastefanos’taki Rus Abidesi’nin Yıkılmasının Hikayesi” adlı kısa filmle başladı. “Türk Sineması’nda İlkler” başlıklı sunumun büyük beğeni topladığı gece, “Türk Sineması’nın 100 Yıllık Serüveni” adlı film seçkisiyle devam etti.

    Gece, kutlamaya katılan yönetmen ve oyunculara verilen emek ödülleri töreninden sonra  verilen kokteylle sona erdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top