Hesabım
    İki Gün, Bir Gece Aralık'ta Sinemalarda!

    Marion Cotillard'ın dillere destan bir performans sergilediği İki Gün, Bir Gece 26 Aralık'ta sinemalarda!

    Gösterildiği tüm festivallerde izleyiciden tam not alan Jean-Pierre Dardenne ileLuc Dardenne kardeşlerin son filmi İki Gün, Bir Gece Aralık ayında ülkemizde vizyonda olacak. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye için yarışan film, ülkemizde ilk defa Filmekimi kapsamında sinemaseverlerle buluşmuştu.

    Sidney Film Festivali'nde büyük ödüle layık görülen İki Gün, Bir Gece aynı zamanda filmin başrol oyuncusu Marion Cotillard'ın göz alıcı performansıyla gündeme gelmekte. Genelde tanınmamış oyuncularla çalışmayı tercih eden Jean-Pierre ve Luc Dardenne kardeşlerin başrol için Cotillard'ı tercih etmeleri çok konuşulmuştu. Aralık ayında gerçekleşecek olan Avrupa Film Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Senaryo ödülleri için yarışacak olan film için ödüllerden biri kesin gibi görünüyor.

    Zorlu bir görevle karşı karşıya kalan Sandra, başta kocası olmak üzere tüm ailesinin desteğini arkasına alır. Birlikte çalıştığı çalışma arkadaşlarının yanına gidip onları ekstra maaş bonuslarının iptal olmasına ikna etmek zorunda olan Sandra, ancak bu şartla işine devam edebilecektir...

    "Dardenne Kardeşler ve Marion Cotillard, "Two Days, One Night"ı Anlatıyor!" röportajını okumak için tıklayın!

    İki Gün, Bir Gece, 26 Aralık 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top