Hesabım
    Karışık Kaset Cuma Günü Sinemalarda!

    Şarkıların başrolde olduğu Karışık Kaset filmi, Cuma günü izleyicisiyle buluşuyor.

    Uygar Şirin'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan Karışık Kaset'in yönetmen koltuğunda Tunç Şahin oturuyor. Yönetmenin ilk uzun metrajlı film deneyimi olan Karışık Kaset'in başrollerini  O... Çocukları, Güneşi Gördüm ve 7 Kocalı Hürmüz gibi filmlerde rol alan Sarp Apak ile Anadolu Kartalları filminde rol alan Özge Özpirinçci paylaşıyor. Zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmin kadrosunda ayrıca; Bülent Emin YararSevinç ErbulakBurak SarımolaUlaşcan KutluAslıhan KapanşahinAtilla TaşÖznur Serçeler ve Fatih Dönmez gibi isimler rol alıyor.

    Romantik-komedi türünde olan film; İrem ve Ulaş'ın çocukluk ve gençlik dönemlerinden günümüze kadar gelen arkadaşlıklarını ve büyüyen aşkını konu ediyor. Karışık Kaset, fonda hepimizin yakından tanıdığı ve hayranı olduğu Türkçe pop müzik parçalarını film içerisinde kullanarak gönülleri fethetmeyi hedefliyor. 

    Utangaç olan Ulaş kendisinden 1 yaş büyük olan İrem'e aşık olamuştur ama bir türlü açılamamaktadır. Ulaş'ın halini gören babası ona bir tavsiye verir: karışık kaset doldurarak İrem'e hediye etmesini! En güzel karışık kaseti doldurmak için harekete geçen Ulaş, 20 yıl sürecek olan bir aşkın ilk adımlarını atmış olur...

    Kitabın yazarı "Uygar Şirin'le Karışık Kaset Üzerine" söyleşisini izlemek için tıklayın!

    Karışık Kaset, 21 Kasım 2014'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top