Hesabım
    Murat Şeker Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı Filminin Ekibiyle İlgili Konuştu

    Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı'nın yönetmeni Murat Şeker yaptığı bir açıklamayla ekibiyle ilgili; "Hababam Sınıfı'ndan sonra dağılmayan tek ekibiz" dedi.

    2010 yılında Çakallarla Dans filmiyle başlayan kahkaha tufanı, Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız Dede ve Aralık ayında vizyona girecek olan Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı ile devam ediyor. Filmin ilk çekimlerinden bu yana değişmez ana kadrosuyla beyazperdedeki yolculuğuna devam eden serinin yönetmeni Murat Şeker; "Bugüne kadar seri filmler arasında genellikle ana karakterlerde dağılmalar, ayrılıklar görmüşüzdür. Şöyle bir bakınca Çakallarla Dans serisinde Şevket ÇoruhMurat Akkoyunlu, Timur Acar , Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin ve Ceyhun Yılmaz hep var. Hababam Sınıfı serilerinden bu yana dağılmayan tek ekibiz heralde..." dedi.

    Çakallarla Dans”ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Derya Baykal ve kendisi gibi oyuncu olan kızı Derya Şensoy’un da kadroya katılmasıyla Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı, 5 Aralık 2014’te seyircisiyle buluşuyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top