Hesabım
    İçimdeki Ses'in Vizyon Tarihi Ertelendi!

    Engin Günaydın’ın senaryosuna imza attığı ve başrolünde oynadığı komik film “İçimdeki Ses”in vizyon tarihi ertelendi! “İçimdeki Ses”; 30 Ocak 2015’te sinemaseverleri güldürmek için geliyor!

    Çağrı Bayrak'ın yönetmenliğini, Engin Günaydın'ın senaryosunu ve başrolünü üstlendiği İçimdeki Ses'in vizyon tarihi 30 Ocak 2015'e ertelendi!

    Filmin zengin ve eğlenceli oyuncu kadrosunda Günaydın’ın yanı sıra Leyla Tuğutlu, Füsun Demirel, Ersin Korkut, Onur Buldu ve Hamdi Kahraman rol alıyor. Kendi dünyasında yaşayan, özgüveni yetersiz bir yazarken, güzel ve zengin Ayşıl’ın kendisine aşık olmasıyla şaşkına dönen Selim’in iç sesiyle renklenen komik dünyasını anlatan “İçimdeki Ses”; hikayesi ve diyaloglarıyla sinema izleyicisine özlediği komediyi sunmaya hazırlanıyor.Çekimleri Eylül 2014’te tamamlanan filmin yapımcılığını ise Barakuda Film üstleniyor.

    Selim, yalnızlıktan kurtulmak için son çare olarak umreden yeni dönmüş annesiyle birlikte yaşamaya karar verir. Selim’in, spor salonunda yaptığı bir sakarlık, hayal bile edemeyeceği kadar güzel ve zengin olan Ayşıl’la tanışmasına sebep olur. Selim’e aşık olan Ayşıl, Selim’in annesi Mehpare’nin gözüne girmek için Mehpare ve tayfasıyla, komik ve eğlenceli bir yolculuğa çıkar.

    İçimdeki Ses, 30 Ocak 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top