Hesabım
    Özcan Deniz Sevimli Tehlikeli'nin Yıldızı Şükrü Özyıldız Hakkında Konuştu

    Özcan Deniz'in dördüncü defa yönetmen koltuğuna oturduğu Sevimli Tehlikeli filminin aksiyon sahnelerinde rol alan oyuncusu Şükrü Özyıldız hakkında konuştu.

    Özcan Deniz'in bu sefer sadece kamera arkasında yer alacağı son filmi Sevimli Tehlikeli 2015 yılının merakla beklenen yerli yapımlarından. Masal kahramanlarından yola çıkarak ortaya çıkan filmin senaryosunda Şükrü Özyıldız bu kez tehlikeli bir hırsızı canlandırıyor.

    Filmde çekilen bir kaçış sahnesi için Eminönü’nde 2000 figüranın yer aldığı özel bir pazar kuruldu ve Şükrü Özyıldız’ın kovalama sahneleri için özel bir güvenlik birimi oluşturuldu. Bir çok sahneyi dublörsüz oynayan Şükrü Özyıldız için filmin yönetmeni Özcan Deniz “Şükrü çok cesur bir oyuncu. Onun için özel bir dublör ekibi hazırlamamıza rağmen pek çok sahnede kendisi oynamak istedi ve çok iyi bir performans çıkardı. Bu durum yönetmen olarak büyük bir şans. Biz de tüm dublör gerektiren tehlikeli sahnelerde kendisinin oynamasını sağladık ve çok iyi bir sonuç aldık. Filmde seyirciyi büyüleyecek bir performans sergiledi.” dedi.

    Sevimli Tehlikeli, 6 Şubat 2015'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top