Hesabım
    Altın Küre Bu Pazar Sahiplerini Buluyor!

    Hollywood Foreign Press Association tarafından 1944'ten beri dağıtılan Altın Küre (Golden Globes) ödülleri Pazar günü sahiplerini buluyor.

    Bu sene 72. kez düzenlenecek olan Golden Globe (Altın Küre) Ödül Töreni geri sayıma başladı. Pazar günü görkemli bir törenle sahiplerini bulacak olan ödüller için tahminler havada uçuşuyor. Üst Üste üçüncü kez Tina Fey ve Amy Poehler'in sunuculuğunu üstlendiği gece de Julianne MooreStill Alice ve Maps to the Stars filmleriyle hem En İyi Kadın Drama Oyuncusu hem de En İyi Kadın Komedi Oyuncusu dallarında yarışacak. Nuri Bilge Ceylan'ın Cannes'da Altın Palmiye'yi kucakladığı Kış Uykusu filmini Yabancı Dilde En İyi Film adayları arasında görememek hayal kırıklığı yaratmıştı.

    Oscar'ın habercisi sayılan Altın Küre'nin bir diğer hayal kırıklığı ise; çok konuşulan Christopher Nolan  imzalı Yıldızlararası'nın Hans Zimmer'le En İyi Müzik dalı dışında yer almaması oldu. 

    Türkiye’de 6 Şubat’ta vizyona girmesi planlanan Benim Komşum Bir Melek ve 20 Şubat’ta vizyonda olması beklenen Büyük Gözler filmlerinin oyuncuları, 72. Altın Küre Ödülleri’nde karşı karşıya gelecekler. Benim Komşum Bir Melek filmi En İyi Komedi filmi dalında yarışırken, filmin başrol oyuncusu Bill Murray ile Büyük Gözler filminin başrol oyuncusu Christoph Waltz En İyi Erkek Oyuncu dalında rekaber halinde olacaklar. 

    72. Altın Küre adaylarının listesine şuradan ulaşabilirsiniz.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top