Hesabım
    Özcan Deniz, Sevimli Tehlikeli'yi Anlatıyor!

    Özcan Deniz yönetmen olarak imza attığı 4. filmi Sevimli Tehlikeli için çok özel bir kamera arkası ve tanıtım videosu paylaştı!

    Birer yıl arayla çektiği Ya SonraEvim Sensin ve Su ve Ateş filmlerinin ardından Özcan Deniz ilk kez kendisi kamera önüne geçmediği  Sevimli Tehlikeli filmiyle yeniden beyazperdeye geliyor. Filmin yönetmenliğinin yanı sıra yine senaristliğini de üstlenen Özcan Deniz, resmi Youtube kanalından bir de kamera arkasına dair çok özel bir videoyu takipçileriyle paylaştı.

    Filmin çekim aşamasına dair pek çok sahneyi ve oyuncuları izlediğimiz video boyunca, Özcan Deniz'in kendisi de filmin oluşum ve yapım aşamasına dair detayları izleyenleriyle paylaşıyor. Masalsı, romantik ve komedi öğelerinin ağırlıkta olduğu bir senaryoyu oluşturma aşamalarını anlatan Deniz, karakterlere dair de ipuçları vermeyi ihmal etmiyor. 

    Başrollerini genç oyuncular Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı, kadrosunda ayrıca Türkan KılıçTaner TuranCem AvnayimBurçin Birben ve Evrim Doğan'ın yer aldığı Sevimli Tehlikeli 6 Şubat'tan itibaren sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top