Hesabım
    Şans Adam Sandler'ın Ayağına Geldi!

    Şans Ayağıma Geldi filminden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı!

    Kameranın hem önüne hem de arkasında hakim olan Thomas McCarthy, en son 2011 yılında yönetmen koltuğuna oturduğu ve başrolde Paul Giamatti'yi izlediğimiz Kazananlar Klübü ile oldukça beğeni toplamıştı. McCarthy'nin yeni filmi Şans Ayağıma Geldi cephesinden Türkçe altyazılı fragman yayınlandı! 

    Adam Sandler'ı ayakkabı tamircisi Max Simkin rolünde izleyeceğimiz film, ilginç bir konuya ev sahipliği yapıyor. Günlerini, kuşaklar boyu ailesine ait olan ayakkabı dükkanı işleterek geçirmek zorunda olan Max, bir gün kapana kısılı hissettiği bu aile yadigari dükkanı terk edip dünyaya açılmanın, yeni yerler görmenin hayalini kurar. Fakat Max'in yapabildiği, hayalini gerçekleştirmeyi başaran diğer insanların ayakkabılarını tamir etmektir. Max’in bu son derece sıkıcı hayatı, dükkanın bodrumunda bulduğu eski ayakkabı makinesinin, sihirli güçleri olduğunu fark ettiğinde sonsuza dek değişecektir.

    Filmde Sandler'ın yanı sıra Dustin Hoffman, Steve Buscemi ve Dan Stevens gibi isimler de yer alıyor. Şans Ayağıma Geldi, 3 Nisan 2015 tarihinde izleyiciyle buluşacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top