Hesabım
    Birdman'dan İstanbul Siluetli Özel Türkçe Afiş!

    !f İstanbul'un hemen ardından 27 Şubat'ta ülkemizde vizyona girecek olan "Birdman veya Cahilliğin Umulmayan Erdemi" filminden özel tasarımlı yerel afiş yayınlandı!

    Bu pazar sahiplerini bulacak olan 87. Akademi Ödülleri'nde en güçlü adaylardan biri olarak gösterilen, "Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi)" filminden özel tasarımlı yerel afiş yayınlandı. Filmin global vizyonu kapsamında her ülke için yerel şehir tasarımlarının kullanıldığı bu afişler, büyük ilgiyle karşılanacak gibi görünüyor. Filmin Türkiye afişinde Birdman karakteri Galata Kulesi'ne "konmuş" görünürken, kendisine fonda İstanbul'a özgü biçimde 6 minareli Sultan Ahmet Camii, iş dünyasını yansıtan plazalar ve şehrin değişmez siluetini oluşturan martılar eşlik ediyor. 

    Filmin yönetmenliğini farklı tarzıyla tanıdığımız Alejandro González Iñárritu üstlenirken, başrolde  Michael Keaton'ı ve beraberinde Zach GalifianakisEdward NortonAndrea RiseboroughAmy RyanEmma StoneNaomi Watts ve Lindsay Duncan gibi yıldız isimleri izliyoruz. 

    En son Amerikan Görüntü Yönetmenleri Birliği tarafından En İyi Film ödülüne layık görülen Birdman veya (Cahilliğin Umulmayan Erdemi) 27 Şubat'tan itibaren sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top