Hesabım
    Suite Française, "Aşk Uğruna" Adıyla 15 Mayıs'ta Sinemalarda!

    Filmin Türkçe altyazılı fragmanı ve lokal afişi ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!

    2008 tarihli biyografik dönem draması Düşes'e imza atan Saul Dibb'in uzun süredir üzerinde çalıştığı Suite Française filmi ülkemizde "Aşk Uğruna" adıyla vizyona girmek için geri sayımda! 15 Mayıs'ta vizyona girecek romantik filmin Türkçe altyazılı ilk fragmanı ve yerel afişi de ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!

    Başrollerinde Michelle WilliamsKristin Scott Thomas ve Matthias Schoenaerts’ı seyredeceğimiz film, 41 ülkede 3 milyondan fazla okuyucuya ulaşan “Fransız Süiti” kitabından sinemaya uyarlandı. Kadrosunda ayrıca Sam RileyRuth WilsonTom Schilling ve Alexandra Maria Lara gibi isimlerin yer aldığı yapım, II. Dünya Savaşı yıllarını kendisine fon olarak alıyor.

    1940 yılında Fransa’da II. Dünya Savaşı’nın ilk işgalleri yaşanmaktadır. Genç ve güzel bir kız olan Lucile Angellier, üvey annesinin evde gözetiminde, savaşta esir düşen babasından haber almak için beklemektedir. Bir yandan Paris’ten gelen savaş mültecileri küçük kasabaya yerleşmeye çalışırken, diğer yandan Alman askerleri kasabalıların evlerini bir bir işgal etmeye başlar. Lucile evlerine yerleşen Bruno von Falk adlı yakışıklı askerden, başlarda hiç hoşlanmaz ve kendisini geri çeker. Fakat günler ilerledikçe iki genç arasında aşka sürüklenen bir çekim oluşur. Ama karşılarında savaşın en trajik yüzü durmaktadır…

    Calinos Film tarafından ithal edilen Aşk Uğruna, Bir Film dağıtımcılığından 15 Mayıs'tan itibaren sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top