Hesabım
    Polanski Gişe İçin Emin Değil

    Roman Polanski beklemede

    Roman Polanski için Piyanist'ten sonra yeni bir proje için çalışmak daha kolaymış gibi görünsede, üzerindeki başarıya şartlanma tavrı ünlü yönetmeni baskı altında bırakıyor.

    Reuters'in haberine göre, yönetmenin son filmi olan Piyanist ile en iyi yönetmen Oscar'ını kazanması çok şeyi değiştirmiyor. Doğal olarak, dağıtımcı, prodüksiyon şirketi ve stüdyoya karşı istediklerini daha kolay yaptırma şansına sahip olan yönetmen, hala 60 milyon dolarlık bütçesi olan Oliver Twist'in gişe başarısından emin değil.

    Polanski, daha önce açıklamalarında da belirttiği gibi Dickens'in klasik romanından uyarlanan fimdeki trajediyi, kendi hayatındaki kötü deneyimlerle birleştirerek çekmişti.

    Polanski için kişisel sayılabilecek bir film olma özelliği taşıyan Oliver Twist'in dünya galasında yaptığı açıklamada film üretmek artık eskisi gibi kolay değil. Yıllar önce yönetmen için yılda iki film yapmak kolaymış, sonra bu tek filme düşmüş, şimdi ise kendisi için üç yılda bir film yapabilmek hiç fena değil. Yönetmen bunu film endüstrisinin karmaşık işleyişini ortaya koyması açısından önemli diye düşünüyor

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top