Hesabım
    Angelina Jolie ve Brad Pitt "By the Sea"yle Tekrar Beyazperdede!

    Angelina Jolie ve Brad Pitt'in son filmi "By The Sea"den ilk fragman geldi!

    En son 2005 yılında "Bay & Bayan Smith" ile aynı filmde yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, "By the Sea" filmi ile tekrar beyazperdeye dönüyor. Daha önce rol aldıkları gişe filmleri havasından uzaklaşan çift, naif bir fransız filmi atmosferine sahip ama buna karşılık bir o kadar da şiddet ve geçimsizliği de içerisinde barındıran festival filmi diyebileceğimiz bir yapımla karşımıza çıkıyorlar.

    İlk olarak 2007 yılında "A Place in Time" belgeseliyle yönetmenlik koltuğuna oturan Angelina Jolie, sonrasında "Kan ve Aşk" ve Coen Kardeşlerin kaleme aldığı "Boyun Eğmez" ile yönetmenlik rüştünü kanıtlamıştı. Şimdi ise yine yönetmenlik koltuğunda bambaşka bir filmle karşımızda: "By the Sea"

    Filmin oyuncu kadrosuna baktığımız vakit, bir zamanlar "Soysuzlar Çetesi"nde de biraraya gelen Brad Pitt, Mélanie Laurent ve Diane Kruger’ı görmemiz mümkün. Tabii bu oyunculara bir de Angelina Jolie eklenince filmin oyunculuk kalitesinden beklenti çıtası da bir hayli yükseliyor. Ayrıca Jolie, filmin yönetmeni olmasının yanısıra hem senaristi hem de yapımcısı olarak gözümüze çarpıyor.

    Filmin konusuna gelecek olursak "By the Sea", 1970’li yıllarda Fransa’da geçiyor. Sessiz ve huzurlu bir yazlıkta yaşayan Amerikalı yazar Roland ve eşi Vanessa’nın etrafında gelişen film, çiftin evlilikleri içerisinde düştükleri ayrılıkları, boğuşmaları ve geçimsizliklerine odaklanıyor. Kasabadaki diğer bir çift olan Lea ve François ile tanışan Roland ve Vanessa, gün geçtikçe içerisinde kayboldukları ayrılıklardan sıyrılmaya başlıyor.

    "By the Sea", 13 Ekim’de Amerika’da vizyona giriyor. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise 20 Kasım.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top