Hesabım
    Tom Hanks ve Brad Pitt İmzalı Yeni Mini Dizi: Lewis And Clark

    HBO'nun yeni projesi, Amerikalı kaşifleri ekranlara getirecek.

    Amerikalı tarihçi Stephen E. Ambrose'un aynı adlı romanından uyarlanan mini dizi Band of Brothers, 2001'de HBO kanalında ekranlara gelmişti. Steven Spielberg imzasını taşıyan yapım, 19 Emmy adaylığına layık görülmüş ve 6 tanesini evine götürmüştü. Band of Brothers'ın başarısının ardından yıllar sonra HBO, Ambrose'un bir romanını daha uyarlamaya hazırlanıyor. Yazarın 1996'da kaleme aldığı “Undaunted Courage” isimli kitabı, Lewis And Clark isimli yeni mini diziye kaynaklık edecek.

    19. yüzyılda geçecek dizi, dönemin başkanı Jefferson tarafından görevlendirilen ve sınır dışındaki Amerika topraklarını keşfetmeye çalışan kaşifler Meriwether Lewis ve William Clark'ı merkeze alacak. Ben Affleck'in kardeşi olarak hatırlanabilecek, Interstellar ve The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford gibi filmlerinde rol almış Casey Affleck; Lewis'i canlandıracak. Rust and Bone'dan Matthias Schoenaerts ise, Clark'a hayat verecek.

    Projenin arkasında ise adeta bir yıldızlar geçidi var. Lewis And Clark'ın yapımcı kadrosunda Brad Pitt, Tom Hanks ve Edward Norton gibi üç başarılı aktör yer alacak. Deneyimli yapımcılar Dede Gardner ve Gary Goetzman, onlara eşlik edecek. Yönetmenliği John Curran (The Painted Veil) üstlenirken; senaryoyu Edward Norton ve Michelle Ashford (Masters of Sex) kaleme alacak. Dizinin çekimlerine, yaz aylarında başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top