Hesabım
    Dünyanın En Tutkulu Aşkı Bitti!

    Dünyanın en tutkulu çifti kurbağa Kermit ve Miss Piggy, 40 yıllık birlikteliklerini noktaladıklarını duyurdu!

    Dünyanın en ünlü ve birbirine en bağlı çifti kurbağa Kermit ve Miss Piggy, resmi Twitter sayfasından duyurdukları bir haberle ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen çift, bu ayrılık kararını alırken çok düşündüklerini ve artık bu ilişkiyi sonlandırmaları gerektiğini söylediler. İkili özel hayatlarını birbirlerinden ayırmış olsalar da yeni program ve şovlarda iş arkadaşı olarak hayatlarına devam edeceklerini de twitter hesaplarından duyurdular. İşte Miss Piggy ve kurbağa Kermit’in tweetleri:

    “Dikkatlice düşünüp, düşünceli bir şekilde değerlendirip ve kaydadeğer bir şekilde didiştikten sonra romantik ilişkimizi sonlandıracak zor bir karar aldık. Televizyon ("The Muppets" bu sonbahar 7|8c saatinde ABC'de) ve şimdi bilinen yahut sonradan icat edilecek tüm medya alanlarında sonsuza kadar ve tüm evren genelinde beraber çalışmaya devam edeceğiz. Fakat özel hayatlarımız artık birbirinden ayrı ve farklı olacak ve başka insanlarla,domuzlarla,kurbağalarla vb. görüşüyor olacağız. Bu, bizim bu şahsi meseleyle ilgili tek yorumumuzdur... doğru bir teklif almadığımız sürece. Anlayışınız için teşekkürler.”

    1976-1981 yılları arasında Jim Henson’ın yarattığı "The Muppet Show" dünyası, kurbağa Kermit ve arkadaşları etrafında gelişen olayları konu edinen bir çocuk kukla dizisi olarak hayatımıza girdi. 2011 yılında filmi de çekilen "The Muppets", 30 yıllık aranın ardından şu an hala yayın hayatına devam etmektedir.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top