Hesabım
    Türkiye Box Office'in Kahramanı Yine Tom Cruise oldu!

    Geçtiğimiz haftasonunun box office rakamları da açıklandı...

    boxofficeturkiye.com'un haftalık Türkiye box office sonuçları 7-9 Ağustos haftasonunun Türkiye box office rakamlarını ortaya koydu. Açıklanan verilere göre Görevimiz Tehlike 5'in Ethan Hunt'ı Tom Cruise box office'i fetheden isim oldu. 2. haftasına giren film 93.372 seyirci çekerek ilk sırada yer aldı. Sevilen aksiyon filmini ise Marvel'ın hayal kırıklığı yaratan filmi Fantastik Dörtlü takip etti. Vizyona girdiği ilk haftada 72.288 seyirciye ulaşan yapımın ardından ise haftasonu 23.540 seyirci ile Marvel'ın bir diğer süper kahraman yapımı Ant-Man yer aldı.

    Yerli korku yapımlarının atakta olduğu bir dönemde olmanın getirisi olarak 3 hafta önce vizyona girişinden beri yerli box office listesinden düşmeyen Deccal 4. sırada yer alıyor. Geçtiğimiz haftasonu 19.967 seyirci çeken filmi ise vizyondaki ilk haftasını 10.558 seyirciyle kutlayan eğlenceli animasyon filmi Kaptan Cingöz Macera Peşinde takip ediyor. Listenin sıradaki durağında ise yine bir yerli korku yapımı var. Vizyondaki 5. haftasına giren Siccin 2 filmi geçtiğimiz haftasonu 9.107 seyirciyle buluşarak listenin 6. sırasında yer alıyor. Listenin 7. sırasında ise 8. haftasında 6.791 seyirci çeken Oscar aday adayı animasyon filmi Ters Yüz yer alıyor.

    Fenomen Youtube videosu “Limon Ağacı Geçidi Hayaleti”nden ilham alan Vahşet Geçidi'nin ilk haftasında 6.468 seyirciye ulaşarak 8. sırada yer aldığı listenin devamında ise 5.831 seyirci ile romantik yapım Kağıttan Kentler ve 10. sırada da 3.093 seyirci ile bilim kurgu yapımı Selfless yer alıyor.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top