Hesabım
    Emily Blunt ve Benicio Del Toro'lu “Sicario”dan Yeni Video!

    “Tutsak” filminden tanıdığımız Denis Villeneuve’ün yönettiği ve Emily Blunt ile Benicio Del Toro’nun başrollerinde oynadığı polisiye-gerilim filmi "Sicario"dan yeni bir video yayınlandı!

    "İçimdeki Yangın", "Tutsak" ve  "Düşman" gibi filmlerin yönetmeni Denis Villeneuve yepyeni filmiyle beyazperdede görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Kadrosunda yer alan Benicio Del Toro ve Emily Blunt ile polisiye-gerilim türünün iyi örneklerinden biri olacağını tahmin ettiğimiz filmin fragmanı da bir o kadar hareketli ve aksiyon dolu.

    2013 yılında çektiği "Düşman" filmiyle kimi eleştirmenler tarafından çok fazla ve anlamsız metafor kullanıldığı yönünde eleştiri alan Villeneuve, kimi eleştirmenler tarafından ise şaha kaldırılan bir isim olmuştu.

    Merakla beklenen "Sicario"nun fragmanında Emily Blunt’ın uyuşturucu çeteleriyle girdiği amansız mücadeleden kesitleri izliyoruz.

    Meksika ve ABD arasında bulunan kanunsuz sınırda bir FBI ajanı ve elit bir devlet görevlisinin uyuşturucu savaşında görevlendirilmesini ve bu göreve sorunlu bir geçmişe sahip olan Alejandro'nun dahil olmasıyla işlerin renginin değişmesini konu alan Sicario, prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapmıştı.

    Film, 18 Eylül'de ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top