Hesabım
    Haftanın DVD'leri!

    BirFilm imzasıyla yepyeni DVD'ler sinema keyfinize keyif katacak!

    Bu hafta Bir Film imzasıyla yepyeni DVD'ler raflardaki yerlerini aldı!

    Sevilen aksiyon-dövüş serisi Rocky'nin filmleri raflarda sizleri bekliyor. Başrolünü, senaryosunu da yazan Sylvester Stallone'un üstlendiği ve klasikler arasına giren serinin birbirinden farklı filmleri artık DVD'de.

    David Robert Mitchell'ın yönetmenliğini üstlendiği Peşimdeki Şeytan en beğenilen gerilim filmleri arasında yer alıyor. Başrollerini Maika Monroe ve Keir Gilchrist'in üstlendiği yapım 19 yaşındaki Jay'e dadanan kötü bir varlığı temel alıyor.

    Michelle WilliamsKristin Scott Thomas ve Matthias Schoenaerts'in başrollerini üstlendiği, Saul Dibb'in de yönetmen koltuğunda oturduğu Aşk Uğruna filmi, savaş döneminde geçen acıklı bir aşk hikayesini işliyor. Film, 1. Dünya Savaşı sırasında Alman Teğmen Bruno'yla aynı evi paylaşmak zorunda kalan Fransız Lucile'in aşkını anlatıyor. 

    İki suikastçi genç kızın kolay bir iş olarak düşünerek kabul ettikleri hedefin, başlarına açtığı belaları anlatan yapımın başrollerini Saoirse RonanAlexis Bledel ve Sopranos dizisindeki Tony Soprano rolü ile ölümsüzleşen James Gandolfini paylaşıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu ise Geoffrey Fletcher üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top