Hesabım
    20 Yıl Aradan Sonra "Trainspotting 2" Geliyor!

    İlk filmin de yönetmeni Oscar ödüllü ünlü yönetmen Danny Boyle, “Trainspotting 2” filminin çekimlerine başlayacağını duyurdu.

    Oscar ödüllü ünlü yönetmen Danny Boyle, geçtiğimiz gün Deadline’a verdiği demeçte tam 20 yıl aradan sonra aynı oyuncularla "Trainspotting 2"yi çekeceğini doğruladı. Şu sıralar  Michael FassbenderKate Winslet, Seth Rogen üçlüsünün yer aldığı ve 30 Ekim’de vizyona girmesi planlanan "Steve Jobs" filminin çekimlerini tamamlayan Danny Boyle, kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. Ünlü yönetmen "Trainspotting 2" ile geliyor.

    Irvine Welsh’in romanından beyazperdeye uyarlanan ve tam 22 ödül birden kazanıp Oscar’a da aday gösterilen "Trainspotting", 1996 yılında ortalığı tam anlamıyla kasıp kavurmuştu.Ewan McGregorEwen BremnerJonny Lee Miller, Robert Carlyle, Kevin McKidd gibi oyuncuların müthiş performansıyla Irvine Welsh’in romanı birleştiğinde ortaya da harikulade bir film çıkmıştı.

    Irvine Welsh’in Trainspotting romanının devamı niteliğinde olan Porno romanına tamamen bağlı kalmayacaklarının altını çizen Boyle, ilk filmde yer alan dört ana karakterin bu filmde de yer almak istediklerini dile getirdi. Bu dört ana karakterin aynı tarihteki müsaitlik durumunu nasıl halledeceğini düşünen yönetmenin, bu sorunu hallettiği anda çekimlere başlayacağını söyleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top