Hesabım
    ABD Box Office'in Galibi The Perfect Guy Oldu!

    ABD box office rakamları açıklandı!

    ABD box office'in 11-13 Eylül sonuçları seyircinin romantik yapımlara meyilli olduğunu kanıtladı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan The Perfect Guy box office listesine birinci sıradan giriş yaptı. David M. Rosenthal'ın yönetmenliğini, Sanaa LathanMichael Ealy ve Morris Chestnut'ın da başrollerini üstlendiği 12 milyon dolar bütçeli yapım vizyona girdiği iilk haftada 26,7 milyon dolar hasılat elde etti. 2,221 sinemada seyirciyle buluşan yapımı takip eden film ise yine taze bir yapım oldu. Tıpkı The Perfect Guy gibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan korku-gerilim yapımı Ziyaret 25,6 milyon dolar hasılat ile kıl payı birinciliği kaçırdı. M. Night Shyamalan'ın eski 'korkunç' formuna döndüğünü kanıtlayan film 5 milyon dolarlık bütçesini daha ilk haftasından 5'e katlamış oldu. Listenin 3. sırasını ise geçtiğimiz haftanın box office galibi T.C. Stallings'li dram yapımı War Room aldı. Sıradan görünüşlü bir ailenin kendi iç problemleri için yaşlı bir kadına danışarak düzelme yolunu arayışlarını konu alan aile dramı 3. haftasında 7,4 milyon dolar gişe rakamına ulaştı. 

    Listenin 4. sırasında Robert RedfordNick Nolte ve Emma Thompson gibi usta isimleri kadrosunda bulunduran yıldızlı dram-komedi-macera yapımı A Walk in the Woods yer aldı. Toplam 19,8 milyon dolar hasılatlı, vizyondaki 2. haftasını kutlayan yapım geçtiğimiz haftasonunda 4,6 milyon dolar hasılat elde etti. Listenin olmazsa olmazlarından Tom Cruise başrollü Hollywood aksiyonu Görevimiz Tehlike 5 ise 7. haftasında 4,1 milyon dolar hasılat elde ederek 5. sırada yer buldu. Vizyona girdiğinden beri sansasyondan uzak kalamayan, efsanevi grup N.W.A. temelli biyografik hip-hop belgeseli Straight Outta Compton 5. haftasında 4 milyon dolar hasılat elde ederek 6. sırayı alırken, listenin 7. sırasında yer alan Owen Wilson ve Pierce Brosnan'ın başrollerini paylaştığı gerilim-aksiyon türündeki Kaçış Yok filmi 3. haftasında 2,8 milyon dolar elde ederek Hollywood aksiyonlarının ABD seyircileri arasındaki popüleritesini kanıtladı.

    Sevilen Transporter serisinin listenin 8. sırasındaki son filmi Taşıyıcı Son Hız ise henüz 2. haftasında %63.3'lük bir düşüş yaşayarak  2,7 milyon dolar gişe yaptı ve serinin karakterle özdeşleşmiş oyuncusu Jason Statham olmadan olmayacağının kanıtı oldu. Listenin 9. sırasında ise 2,1 milyon dolarla vizyondaki ilk haftasını kutlayan dram yapımı 90 Minutes in Heaven yer aldı. Başrollerini Star Wars serisinin Anakin'i olarak akıllarda yer eden Hayden Christensen ve Hollywood'un sevilen ismi Kate Bosworth'ün paylaştığı ve 90 dakika boyunca ölü kalan, ardından hayata dönerek cenneti ziyaret ettiğini iddia eden Don Piper'ın hikayesini anlatan yapımı ise Meksika yapımı animasyon film Un Gallo con Muchos Huevos takip etti. Sürpriz bir şekilde beklentileri aşan animasyon yapımı geçtiğimiz haftasonu 1,9 milyon dolar gişe yaparak 10. sırada yer aldı.

    ABD gişe verileri için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top