Hesabım
    M. Night Shayamalan, Yeni Filmi İçin Kolları Sıvadı!

    Düşük bütçeli son filmi Ziyaretçi ile gişede oldukça iyi bir başarı yakalayan Shayamalan, yeni gerilim filmi için oyuncu hazırlıklarına başladı bile...

    Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren ve beyazperde.com olarak da ön gösterimini gerçekleştirdiğimiz Ziyaret filmiyle gişede istediği hasılat rakamlarını yakalayan Shyamalan, yeni filmi için kolları sıvamış durumda. Sadece 5 milyon dolarlık bütçesine karşılık gişede 83 milyon dolarlık bir getiri sağlayan Ziyaret filmi, yapımcı Jason Blum' ın da iştahını kabartmış durumda.

    Ziyaret filminin yapımcısı Jason Blum, gişe hasılatından oldukça memnun olacak ki Shyamalan ile birlikte yeni film için hazırlıklara başlamış durumda. Yeni film için oyuncu arayışlarına girişen ikili, şimdiden başrol oyuncularını belirlemiş durumda.

    Öncesinde James McAvoy' in kesinleştiği kadroya dört oyuncu daha eklendi. Anya Taylor Joy, Betty Buckley, Jessica Sula ve Haley Lu Richardson’ı kadroya ekleyen Shyamalan ve Blum, başrolü ise Joy ve Buckley’e emanet edecek. Henüz filmin detayları belli olmasa da çekimlerin Philadelphia’da Kasım ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top