Hesabım
    Hayatın Kıyısında'dan Yeni Fragman!

    Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ortak projesinden yepyeni görüntüler geldi.

    En son 2005 yılında Bay & Bayan Smith" ile aynı filmde yer alan Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin yeni filmleri Hayatın Kıyısında'dan yeni fragman geldi. Adından da anlaşılacağı gibi romantik-dram türü bir yapım olan film 20 Kasım'da vizyonda olacak.

    Filmin oyuncu kadrosunda Jolie ve Pitt'in yanı sıra, Pitt'in Soysuzlar Çetesi'nde de birlikte boy gösterdiği Mélanie Laurent ve Diane Kruger da yer alıyor. Ayrıca Jolie, filmin yönetmeni olmasının yanı sıra hem senaristi, hem de yapımcısı olarak projede yer alıyor. 1970’li yıllarda Fransa’da geçen ve Amerikalı yazar Roland ve eşi Vanessa’nın etrafında gelişen film, çiftin evlilikleri içerisinde düştükleri ayrılıkları, boğuşmaları ve geçimsizliklerine odaklanıyor. Kasabadaki diğer bir çift olan Lea ve François ile tanışan Roland ve Vanessa, gün geçtikçe içerisinde kayboldukları ayrılıklardan sıyrılmaya başlıyor.

    Malta'nın en büyük ikinci adası olan Gozo'da da çekimleri yapılan film için Mgarr ix-Xini plajısete çevrilmişti. Jolie'nin Kan ve Aşk ve Boyun Eğmez'den sonra üçüncü yönetmenlik denemesi olan film için 20 Kasım'ı heyecanla bekliyoruz!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top