Hesabım
    Malatya Film Festivali Heyecanı Başlıyor!

    Bu yıl 6-12 arasında gerçekleşecek olan festivalin programı belli oldu.

    Beyazperde'nin de sponsor olduğu 6. Malatya Uluslararası Film Festivali (MUFF), 6 Kasım Cuma akşamı düzenlenecek Açılış Töreni ile başlıyor.

    Gazeteci Yekta Kopan'ın sunuculuğunu üstlendiği Festival Açılış Töreni DoubleTree By Hilton Malatya Oteli'nde gerçekleştirilecek. Açılış konuşmalarının ve festival yarışma filmlerinin tanıtımının ardından, Onur ve Emek Ödülleri de sahiplerine verilecek. Bu yıl festivalin verdiği Onur Ödülleri’ni bu yıl yeşilçamın emektar yıldızı Perihan Savaş ve yeşilçamın yakışıklı jönü Serdar Gökhan alacak. Festivalin Yabancı Onur Ödülü ise Gürcü sinemasının usta yönetmeni Eldar Shengelaia'ya takdim edilecek. 

    Festival Açılış Töreni’yle başlayacak festival süresince yarışmacı filmler ve Türkiye prömiyeri yapacak uluslararası filmler başta olmak üzere son iki yılın en yeni filmlerinden, dünya festivallerinde ödüller kazanmış ve seyirciler tarafından büyük beğeni alan filmlere, usta yönetmenlerin son filmlerinden, genç yeteneklerin ilk filmlerine varan geniş seçkide 40'a yakın ülkeden 140'a yakın film izleyicilerle buluşacak.

    Festival programına buradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top