Hesabım
    Sing'in Seslendirme Kadrosu Hollywood Yıldızlarıyla Dolu!

    Matthew McConaughey'nin kadrosunda yer aldığı bilinen komedi-müzikal türü animasyonun seslendirme kadrosuna Hollywood'un ünlü isimleri dahil oldu.

    Yıldızlararası'nın Oscar ödüllü oyuncusu Matthew McConaughey'nin sesiyle koala Buster Moon'a hayat vereceği Illumination Entertainment yapımı komedi animasyon filminin kadrosuna yepyeni Hollywood isimleri dahil oldu.

    Oscar ödüllü oyuncu Reese Witherspoon, Hollywood'un baş tacı olan güzel oyuncu Scarlett Johansson, John C. Reilly, Taron Egerton, Tori Kelly ve komedi filmlerinin aranan yüzü Seth MacFarlane'in dahil olduğu seslendirme kadrosu her geöen gün genişliyor. Batmak üzere olan tiyatrosunu eski görkemli günlerine döndürmek için son çare olarak ses yarışması düzenleyen koala Buster Moon'un etrafında gelişecek olan yapımda MacFarlane fareyi, Kelly sahne korkusu olan genç kız fili, Witherspoon fazla sayıdaki yavrusuyla uğraşmakta zorlanan anne domuzu, Egerton genç gansgter gorili ve Johansson ise kibirli erkek arkadaşıyla sorunlar yaşayan punk-rockçı kirpiyi seslendirecek. 

    Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi filminin yönetmeni Garth Jennings'in yönetmenlik ve senaryoyu üstleneceği yapımda 85'ten fazla parça olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top