Hesabım
    Paris Saldırısı Hollywood Programlarını Karıştırdı!

    Trajik terör saldırısının ardından Hollywood programları tarih değişikliğine uğradı.

    Paris'te 129 kişinin hayatını kaybettiği, 200'den fazla kişinin de yaralandığı terör olayları dünyayı yasa boğarken Hollywood camiası da acıya kayıtsız kalmadı.

    Lionsgate Açlık Oyunları: Alaycıkuş Bölüm 2'nin bugün LA Live'da gerçekleşecek galasını görkemden uzak ve küçük çaplı olarak gerçekleştireceğini açıkladı. Şirketin yayınladığı bildiride, "Paris'te olan olaylara saygımızdan dolayı kırmızı halımızı modifiye ettik ve galada röportajlara yer vermeyeceğiz. Programın geri kalanı ise tutkulu hayranlarımıza duyduğumuz saygı sebebiyle planlandığı gibi devam edecek" diye belirtti. Twentieth Century Fox ise dün gerçekleşmesi planlanan Steven Spielberg imzalı Casuslar Köprüsü'nün Paris prömiyeri de iptal edildi. Ayrıca Mars Films'in Natalie Portman başrollü western yapımı Jane Got a Gun filminin bu akşamki prömiyeri ve basın toplantıları da iptal oldu. 

    Müzik camiası da ağır darbe alan mecralardan biri oldu. Gerçekleşen 7 bombalamadan birinin Bataclan Konser Salonu'nda olması ve müzik hayranlarından büyük sayıda kaybın yaşanması üzerine The Foo Fighters ve U2 Paris konserlerini iptal etti. Rolling Stone'a verdiği röportajda U2'nun solisti Bono, "Eğer dikkatli düşünürseniz dün kaybedilen insanların büyük bir çoğunluğu müzik severlerdi. Bu bombalama bu terör sürecinde birebir müziğe vurulan ilk darbeydi" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top