Hesabım
    Cem Yılmaz Box Office'te Liderliği Elden Bırakmadı!

    Türkiye box office verileri açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 27-29 Kasım haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin Cem Yılmaz'ın pabucunun Katniss için bile dama atılmayacağını kanıtladı.

    Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz imzalı Ali Baba ve 7 Cüceler bu haftada geçen haftaki galibiyetini korudu. 3. haftasındaki yapım 207.198 seyirci ile buluştu. Listenin 2. sırasını ise geçen hafta olduğu gibi fenomen fantastik seriyi sonlandıran yapım Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 aldı. Katniss'in özgürlük adına verdiği son mücadeleyi anlatan yapım 2. haftasında 162.394 seyirciye ulaştı. Tom Hanks başrollü casusluk yapımı Casuslar Köprüsü ise ilk haftasındaki 49.005 seyirci rakamı ile 3. sırada yer aldı. 

    Son Bond yapımı Spectre ise bu hafta 1 sıra daha geriledi. Ünlü İngiliz ajanı 007'nin yeni maceralarını anlatan yapım 4. haftasında 41.568 seyirci ile buluştu. Listenin 5. yapımı ise Türkan Şoray imzalı Uzaklarda Arama oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yapım 40.102 seyirci ile buluştu. Yerli romantik komedi yapımını ise eğlenceli animasyon yapım Pırdino Sürpriz Yumurta takip etti. Haftasonunda 32.385 seyirciye ulaşan yapımın ardından ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi oldu.

    Listenin 8. sırasındaki yapım ise yerli sinemanın baş tacı kategorisi korku türünden geldi. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan yerli korku yapımı Hüddam 16.861 seyirci tarafından izlendi. Listenin 9. sırasında yer alan Otel Transilvanya 2 bu hafta 3 sıra geriledi. İlk filmde vampir kızını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşayan Drak'ın bu sefer torunuyla ilişkisini işleyen film haftasonunda 14.906 seyirci ile buluştu. Listenin son  sırasında ise dizi uyarlaması korku-komedi yapımı Goosebumps: Canavarlar Geçidi yer aldı. Film vizyondaki ilk haftasında 11.064 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top