Hesabım
    Box Office'te Taze Film İstilası!

    Türkiye box office verileri açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 11-13 Aralık haftasonu box office sonuçları açıklandı. Listenin galibi ve ilk 3 filmi değişmezken, taze yapımların listedeki ağırlığı dikkat çekti.

    Keyifli bir köy güzellemesi olan Düğün Dernek'in vizyondaki 2. haftasını kutlayan devam filmi Düğün Dernek 2: Sünnet bu hafta da listenin galibi oldu. İlk filmin fenomen karakterlerinin tam kadro geri döndüğü yapım haftasonunda 1.097.306 seyirci rakamına ulaştı. İlk 3 günde 1.375.000 kişi tarafından izlenen filmin toplam hasılatı 38.973.471 TL oldu. Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz imzalı Ali Baba ve 7 Cüceler ise geçen haftaki yerini koruyarak bu hafta da 2. sırada yer aldı. 5. haftasındaki yapım 49.821 seyirci ile buluştu. Listenin 3. sırasında ise geçen haftada olduğu gibi fenomen fantastik seriyi sonlandıran yapım Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 aldı. Katniss'in özgürlüke adına verdiği son mücadeleyi anlatan distopik yapım 4. haftasında 45.346 seyirciye ulaştı. 

    Listenin taze yapımlarının başladığı sıra 4. sıra oldu. Eğlenceli animasyon yapımı Kurbağa Krallığı ilk haftasında 7.180 seyirci ile buluşarak listeye 4. sıradan giriş yaptı. Hugh Jackman'ı kötü korsan rolünde seyredebildiğimiz Pan filmi ise açılış haftasında 23.639 seyirciye ulaşarak 5. sırayı aldı. Peter Pan masalının köklerine inen ve her şeyin başlangıcını gösteren fantastik yapımı ise Victor Frankenstein takip etti. Hollywood'un sevilen yüzü James McAvoy'un delilikle dahilik arasında sıkışmış doktor Frankenstein'ı, Harry Potter rolüyle haafızalara kazınan Daniel Radcliffe'in ise doktorun yardımcısı Igor'u canlandırdığı uyarlama yapım açılış haftasında 20.594 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. filmi ise Tom Hanks başrollü casusluk yapımı Casuslar Köprüsü oldu. Soğuk savaş draması 3. haftasında 19.977 seyirci rakamına ulaştı.

    Listenin son 3 yapımı da yine vizyonun taze mahsüllerinden geldi. Listenin 8. sırasını 13.481 seyirci rakamı ile yerli sinemanın favori kategorilerinden korku türündeki Azap alırken, listenin 9. sırasında 12.666 ile teknoloji dehasının hayatını işleyen Steve Jobs, son sırasında ise 8.437 seyirci rakamı ile Antalya Film Festivali'nden ödülle dönen yerli dram Rüzgarın Hatıraları yer aldı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    Kurbağa Krallığı
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top