Hesabım
    Yıldız Savaşları'nın 7. Filmi Star Wars: Güç Uyanıyor Nihayet Seyircileriyle Buluşuyor!

    Tüm dünyada sabırsızlıkla beklenen film nihayet dünyayla eş zamanlı olarak ülkemizde de vizyona girdi!

    Bilim kurgu yapımlarının kült serisi Star Wars / Yıldız Savaşları, 7. devam halkası Star Wars: Güç Uyanıyor ile geri döndü! Sevenleriyle sabır dolu bir bekleyiş yaşatan film nihayet bugün vizyona girdi.

    Usta yönetmen JJ Abrams imzasını taşıyan yapım Star Wars: Güç Uyanıyor'un açılışta en az 170 milyon dolar hasılat elde etmesi bekleniyor. Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor. Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar IsaacLupita Nyong'o, Gwendoline ChristieAdam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison FordCarrie FisherMark HamillPeter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor.  

    Star Wars: Güç Uyanıyor filminin orijinal konu özeti, pek çok diğer detay gibi filmin vizyonuna kadar sır gibi saklandı. Filme bu seride yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor.  

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    Beyazperde'nin Star Wars özel videosunu da aşağıda izleyebilirsiniz! 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top