Hesabım
    Büyük Açık'a Yakın Bakış!

    Hollywood'un yıldızlar geçidinden yeni video!

    Yedek PolislerAnchorman gibi filmlerle tanıdığımız Adam Mckay'in kadrosunda barındırdığı dev isimlerle oldukça merak uyandıran son filmi Büyük Açık filminden yeni altyazılı video ve Türkçe afiş geldi. Yeni yayınlananTürkçe altyazılı özel videoda filmden yeni görüntülere, röportajlara ve açıklamalara ulaşıyoruz.

    Başrollerini Hollywood'un dört atlısı Brad Pitt, Christian BaleSteve Carell ve Ryan Gosling'in paylaştığı ekonomi komedisi, sektör dışından ekonomik krizi avantaja çevirerek zengin olan dört iş adamının büyük bankaların, medyanın ve hükümetin görmekten kaçındığı şeyi, ekonominin küresel çöküşünü gördüğünde akıllarına bir fikir gelmesine odaklanıyor. Travmatik ve kusurlu geçmişlere sahip bu dört kişinin cesur yatırımları ise onları her şeyi ve herkesi sorgulamalarının gerektiği modern bankacılığın karanlık, hassas noktasına götürüyor. Filmin oyuncu kadrosunda Doctor Who'nun Amy Pond'u Karen Gillan, Örümcek Adam'ın yeni halası Marisa Tomei, popüler kültür ikonlarından Selena Gomez ve Oscar ödüllü oyuncu Melissa Leo da bulunuyor. 

    Michael Lewis’in çok satan kitabından Charles Randolph senaryosuyla uyarlanan Büyük Açık 8 Ocak 2016’da ülkemizde seyircisiyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top