Hesabım
    Adaletin Şafağı'nın İsmi Açıklanmayan Kötü Adamı Kim?

    Batman v Superman: Adaletin Şafağı'nda gizli kötü adamın kim olduğuna dair son dedikodu burada!

    Zack Snyder yönetmenliğinde hayata geçirilen Batman v Superman: Adaletin Şafağı'ndan gelen son fragmanda filmin kötü karakteri Doomsday'i görme şansını yakalamıştık. Filmin temel kötü adamının o olacağına dair genel kanı ise yönetmenin filmde Doomsday'den çok daha büyük bir tehditle karşılaşacağımızı söylemesiyle yıkılmıştı. Peki bu gizli şeytani karakter kim olacak?

    Latino Review'da yer alan habere göre bu konuda bir dedikodu mevcut, filmin gizli kalan bir kötü adamı var! Superman'in ezeli düşmanı Lex Luthor ve General Zod/Doomsday dışında bir kötü adamın daha filmde yer alacağı iddiası filmin hayranlarında heyecan yarattı. İddialara göre filmde yer alacak yeni kötü Bizarro olacak. Senarist Devin Faraci'nin konuya dair attığı tweet de bu konuda umut vadeden bir ipucu sağlıyor. Filme yeni bir karakterin daha eklendiğini söyleyen senarist, bu yeni eklemenin Bizarro olduğunu ne doğruluyor, ne de reddediyor.

    Bizarro çizgi romanda Superman'in şeytani ikiz kardeşi olarak belirmişti. Şeytani deha Lex Luthor tarafından yaratılan bu klon Superman'in tüm güçlerine sahip, ancak ahlak değerlerinden hiçbir parçayı taşımayan bir ölüm makinesiydi. Batman'in Superman'i yok etmeyeceğini gören Luthor, Kriptonlu süper kahramandan kurtulmak için şeytani bir klonu kahramanın üstüne salmıştı.

    DC Comics'in en sevilen kahramanlarını bir araya toplayıp birbirine düşman eden Batman v Süperman: Adaletin Şafağı'ndan son gelişmeler böyle. Kadrosunda Superman'in büyük aşkı Louis Lane rolünde Amy Adams, Lex Luthor rolünde Jesse Eisenberg, Flash rolünde Ezra Miller, Batman'in sadık kahyası Alfred rolünde Jeremy Irons, Wonder Woman rolünde Gal Gadot, Clark Kent'in üvey annesi rolünde Diane Lane, Daily Planet'ın yayın yönetmeni rolünde Laurence Fishburne'ü barındıran yapım 25 Mart 2016'da ülkemizdeki sinemalarda seyircilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top