Hesabım
    Suicide Squad: Gerçek Kötüler'den Dünya Çapında Fragman!

    DC'nin kötü adamları uydu ile dünyanın dört bir yanına ulaştı!

    Yönetmen koltuğunda Fury'den tanıdığımız David Ayer'in oturduğu yeni çizgi roman uyarlaması Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in ilk tam fragmanı 19 Ocak'ta dünyanın dört bir yanına ulaştı. Dünya çapında yayınlanan fragman ülkemizde ise tekrarı ile Uydu yayını üzerinden 2 kere yayınlandı. 

    Türkiye saatiyle ilki 05:00-05:15, tekrarı 09:00-09:15 arasında seyredilebilen fragman Amerikan CW kanalında 19 Ocak saat 21:30'da gerçekleşecek özel bir programla seyircilern karşısına çıktı. Ülkeler arasındaki saat farklı sebebiyle de ülkemizdeki yayını sabaha karşı saatlerinde gerçekleşti.Yukarıda izleyebileceğiniz fragmanın tam hali daha sonra sosyal medya üzerinden paylaşıldı. 

    Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları biraraya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır? Film işte bu sorunun cevabını seyircileriyle paylaşıyor!  Margot Robbie'nin Harley QuinnWill Smith'in DeadshootJoel Kinnaman'ın Rick FlaggJai Courtney'in Captain Boomerang, Cara Delevingne'ın EnchantressAdewale Akinnuoye-Agbaje'nin Killer CrocAdam Beach'in SlipknotJay Hernandez'in El Diablo ve Jared Leto'nun Joker rolüyle boy göstereceği filmde yeni posterler oyuncuları barındırmasa da karakterleri barındırıyor. Merakla beklenen Batman Ben Affleck ve gönüllerin kahramanı Superman Henry Cavill'in da boy göstereceği yapım John Ostrander’in çizgi romanından uyarlanıyor. Filmin müziklerini  ise Oscar ödüllü kompozitör Steven Price üstleniyor.

    Film ülkemizde 12 Ağustos 2016'ta sinemalarda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top