Hesabım
    Official Secrets'a Yıldız İsimler!

    Official Secrets filminin kadrosu adeta bir yıldızlar geçidi!

    Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol ve Boleyn Kızı'ndan tanıdığımız Justin Chadwick'in yönetmen koltuğunda oturacağı Official Secrets'ın kadrosu netleşti.

    Coming Soon'da yer alan habere göre kadro Hollywood'un en önemli yüzlerini barındırıyor. Şöyle ki; Paul Bettany (Yenilmezler), Natalie Dormer (The Forest), Martin Freeman (HobbitSherlock), Anthony Hopkins (Kuzuların Sessizliği, The Solace) ve Harrison Ford (Star WarsIndiana Jones) filmin resmi olarak kadrosunda yer alıyor. Elizabeth Fowler'ın yapımcı koltuğunda oturacağı film çok satan “The Spy Who Tried To Stop A War: Katherine Gun and The Secret Plot to Sanction the Iraq Invasion.” kitabından Sara ve Gregory Bernstein tarafından beyazperdeye uyarlanacak. Freeman Observer'ın dışişleri editörü Peter Edwards'ı, Hopkins ise emekli İngiliz generali ve CIA ajanını canlandıracak. 

    2003'te Irak saldırısı sırasında genç istihbarat çalışanı Katharine Gun (Dormer) BM Güvenlik Konseyi'ne karşı düzenlenen yasadışı bir NSA casus operasyonunu İngiliz gazetesi Londra Observer muhabiri Martin Bright'a (Bettany) sızdırır. Katherine'in tutuklanması bilgiyi dünya çapında manşetlere taşır. Katherine'i serbest bıraktıracak delili elde etmeye çalışan Martin, Katharine ve Martin'in hayatını büyük bir tehlikeye sokan komployu ortaya çıkarır. 

    Filmin prodüksiyonu bu yılın Mayıs ayında İngiltere'de başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top