Hesabım
    Oscar Adayı Filmler SineBU’da Sinemaseverlerle Buluşuyor!

    SineBU Şubat’ta Oscar adayı filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor.

    variety.com

    AVM’lerde yer alan sinemalara alternatif olarak SineBU’da haftanın beş günü Başka Sinema işbirliğiyle sadece Boğaziçi Üniversitesi mensupları ve öğrencilerine değil tüm İstanbul halkına farklı bir sinema olanağı sunuyor.

    SineBU’da bu ay çoğu Oscar adayı olmak üzere 10 film vizyona girecek. SineBU'nun Şubat ayındaki programında başta Cannes olmak üzere birçok festivallerde ödül almış, akademi ödüllerinde de yer alan filmlerden oluşan seçkide Son of Saul, Labyrınth Of Lies, Louder Than Bombs, Youth ve Suffragette yer alıyor. Ayrıca 28 Şubat’ta gerçekleşecek olan 88. Akademi Ödüllerine aday 4 güçlü yapım SineBU Şubat ayının son iki haftasında sinemaseverler ile yeniden buluşuyor. Belgesel dalında favori gösterilen The Look Of Silence, En İyi Animasyon dalında yarışan When Marnie Was There ve Charlotte Rampling’e En İyi Kadın Oyuncu adaylığı getiren 45 Years SineBU’da izlenebilecek.

    Yönetmenliğini Deniz Gamze Ergüven’in üstlendiği, En İyi Yabancı Film dalında aday gösterilen Mustang ise Şubat ayının son haftasında tekrar izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top