Hesabım
    Hesapta Aşk Filminin Müzik Klibi Çıktı!

    Nil Karaibrahimgil'den filme özel yeni şarkı!

    Hayatlarını sosyal medya çılgınlığı etrafında geçiren gençlerin eğlence dolu hikayesini konu alan Hesapta Aşk filminin müzik klibi Nil Karaibrahimgil tarafından yazıldı ve seslendirildi. "Bizi Anlatsam" klibinin yönetmenliği de, filmin yönetmenliğini üstlenen Gönenç Uyanık tarafından yapıldı.

    Ünlü şarkıcı Komser Şekspir filminde "Masal" isimli şarkısıyı seslendirmiş ve "Pırlanta" isimli şarkısı Ferzan Özpetek'in yönetmenliğini yaptığı Saturno Contro filminde kullanılmıştı. Hesapta Aşk filmi için hazırladığı "Bizi Anlatsam" isimli parçası, sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara’dan İstanbul'a gitmeyi planlayan Ezgi ve en yakın arkadaşı Didem’in başından geçen olayları konu alan eğlenceli romantik komedi yapımını özetliyor adeta!

    Televizyon dünyasının genç yıldızlarını beyazperdenin başrolüne taşıyan yapımın başrollerini ise Medcezir dizisiyle tanınan Meriç Aral ve Mayıs Kraliçesi’yle tekrar ekranlara dönen Derya Şensoy üstleniyor. Türkiye’de çekilmiş en iyi gençlik filmi olma iddiasını taşıyan film 12 Şubat’ta beyazperdede olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top