Hesabım
    Yolu Açın, Sol Şerit Geliyor!

    Yeni yerli komedi Sol Şerit filminden fragman ve poster yayınlandı.

    Terra Film’in yapımcılığında hayata geçirilen komedi filmi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün 2015 yılı içerisinde desteklediği sayılı projeden biri olarak beyazperdede izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Sol Şerit filminin oyuncu kadrosunda Cem Aksakal, Sertan Erkaçan, Memetcan Diper, Deniz Baysal, Ceyda Ates, Hazal Türesan, Sermet Yesil, Alper Baytekin, Serkan Genç, Burak Satıbol ve Fatih Al gibi isimleri barındırıyor.

    Filmin konusu kısaca; üç arkadaşın yol hikayesine odaklanıyor. Çocukluktan beri birbirinden ayrılmayan üç arkadaş Cem, Barış ve Volkan; Cem’in düğünü için Ankara’dan Denizli’ye doğru yola çıkmaya hazırlanmaktadır. Ancak daha yola çıkmadan aksilikler başlar. Düğüne geç kalmak istemeyen üç kafadarın başına türlü belalar gelirken, düğün evindeki sorunlar da komik ve macera dolu bu yol hikayesine eşlik edecektir. 

    Filmin yönetmenliğinde İnci Balabanoğlu Ahiska yer alırken senaryosunu Özgür Ağaoğlu’nun yazdığı eğlenceli bir yol komedisi olan Sol Şerit 25 Mart'ta sinemaseverlerle buluşacak. 

    25 Mart 2016
    Cem AksakalSertan ErkaçanMemetcan Diper
    Cem AksakalSertan ErkaçanMemetcan Diper
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top