Hesabım
    Oscar Gecesi Digiturk’te Canlı Yayında!

    28 Şubat Pazar gecesi canlı yayınla Moviemax Oscars HD’den yayınlanacak!

    Dünyanın en iyi yapımlarının Oscar için yarışacağı ve dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı 88’inci Oscar Ödül Töreni, 28 Şubat Pazar gecesi canlı yayınla sadece Digiturk 1 numaralı kanalda yayın yapan Moviemax Oscars HD’de izleyiciyle buluşacak.

    28 Şubat Pazar günü 22.00’da Yekta Kopan ve Ceyda Düvenci’nin sunumu, ünlü oyuncular Demet Evgar, Hazal Kaya, Mert Fırat ve Serkan Keskin’in katılımları, sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil’in yorumları ile Oscar gecesi Moviemax Oscars HD’de başlayacak. Gece; Ceylan Atınç ve Tuvana Büyükçınar’ın yorumlarıyla Kırmızı Halı Geçidi ile devam edecek. Kırmızı halı geçidi değerlendirmelerinden sonra ise 03.30’da unutulmaz anlarıyla Oscar Ödül Töreni heyecanı yaşanacak.

    Nefeslerin tutulup, sonuçların heyecanla beklendiği ‘Oscar Ödül Töreni’ni tüm Digiturk üyeleri ücretsiz olarak Digiturk 1 No’lu kanaldan ve Dilediğin Yerde uygulaması üzerinden izleyebilecek. Tören ayrıca, Digiturk web sitesi www.digiturk.com.tr üzerinden de üye olan olmayan herkese açık şekilde canlı olarak takip edilebilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top