Hesabım
    As Sanat Yeni DVD'leri Raflarda!

    As Sanat bu hafta iki yeni DVD ile raflardaki yerini aldı.

    collider.com

    45 Yıl

    Kate Mercer ve kocası evliliklerinin 45. yılını kutlayacak olan bir çifttir. Kate bunu partiyle kutlamayı planlamaktadır ve hazırlıklara başlamıştır. Bu esnada kocasına bir mektup gelir. Mektupta ilk aşkının cesedinin İsviçre Alplerindeki buzullar içerisinde bulunduğu yazmaktadır. Bu durum evliliklerinde yeni bir dönemin başlamasına neden olacaktır.

    David Constantine'in kısa hikayesinden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Andrew Haigh bulunurken oyuncu kadrosunda Charlotte Rampling, Tom Courtenay ve Geraldine James yer alıyor.

    Ma Ma 

    Bir ilkokulda öğretmenlik yapmakta olan Magda, meme kanserine yakalandığını öğrenir. Daha önce de yakalanıp iyileştiği hastalığın bu kez epeyce ilerlediği ortaya çıkar. Magda yaşadığı bu zor günlerde en yakınlarının neşesine güvenmektedir: Bunlar, 10 yaşındaki futbol delisi oğlu, bir türlü şarkı söyleyemeyen jinekoloğu ve karısını ve kızını bir kazada kaybeden ve Magda’nın hayatına aniden giriveren bir adam. Hayattan alabildiğince keyif almanın derdinde olan Magda, bunu yanındakilere de geçirmek ister. Kendisine 6 aylık ömür biçildiği gün hamile olduğunu öğrenir ve kaderini değiştirmeye karar verir. Başrollerinde Penélope CruzLuis TosarJon Kortajarena'ı izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini Julio Medem üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top