Hesabım
    Kod 999 Filmi, Bu Cuma Sinemalarda!

    Kirli polislerin karıştığı hırsızlığı soluk soluğa izleyeceksiniz!

    Senaryosu Matt Cook'a ait olan, yönetmen koltuğunda Kanunsuzlar ve The Road filmlerinden tanıdığımız John Hillcoat'un oturduğu, Atlanta'da geçen Kod 999 bu Cuma günü seyircileriyle buluşacak.

    Kod 999 filminin kadrosu yapım aşamasında pek çok değişikliğe uğramıştı: 

    • Başrolünü önce Shia LaBeouf'un, ardından Charlie Hunnam'ın son olarak da Casey Affleck'in aldığı polis draması, gelmiş geçmiş en büyük soygunu yapmaya çalışan bir suç ekibini temel alıyor.
    • Kadrosuna neredeyse Christoph Waltz'ı da dahil eden film aynı zamanda Michael B. Jordan'ı da zamanında kadrosuna katmayı başarmıştı. Ancak proje çakışmaları sebebiyle ayrılan Jordan'ın yerini Anthony Mackie doldurdu.
    • Kadınlar cephesinde de durum pek farklı değildi. Filmin temel taşı olan Kate Winslet'ın rolünü alan ilk isim de Cate Blanchett olmuştu.
    • Projenin ilk aşamalarında Chris Pine and Jeff Bridges'ın da kadro dedikodularına dahil olmuştu.

    • Filmin müzikleri ise Atticus Ross'a emanet. 

    Tüm bu kadro değişikliklerinden sonra filmin başrollerini Casey AffleckAaron PaulKate WinsletMichael B. JordanMichael PeñaWoody HarrelsonTeresa Palmer ve Norman Reedus gibi başarılı isimler üstleniyor.

    Daha önce The Boondock Saints II: All Saints Day'de birlikte boy gösteren Norman Reedus ve Clifton Collins Jr. da kadroda yer alan isimler arasında. Norman Reedus aynı zamanda Walking Dead'te birlikte rol aldığı E. Roger Mitchell'la da kadrajı paylaşıyor. 

    Open Road Films'in yapımını üstlendiği film bir grup suçlu ile suça bulaşmış bir polis ekibinin başlarına gelenleri anlatıyor. Amerika'da vizyonu 19 Şubat'tan 26 Şubat'a çekilen film ülkemizde de bu Cuma vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top